Citroen voorruit vervangen

Citroen heeft als motto Creative Technologie. Hiermee bedoeld Citroen dat ze voor een betaalbare prijs toch speciale wagens leveren met veel mogelijkheden en opties. Ook bij de voorruiten van de Citroen zijn heel veel opties mogelijk. Zo komt het bij Citroen vaak voor dat er een coating in de voorruit zit verwerkt tegen de zon. Deze coating herken je aan een iets wat blauwe tint in de voorruit, terwijl standaard wagens vaak een meer groene tint hebben. Uiteraard levert goedkoop voorruit vervangen ramen zowel groen getint als gecoat.

Modellen Citroen heeft heel veel verschillende modellen. De vaak als bedrijfsauto uitgevoerde Citroen Berlingo heeft inmiddels 2 modellen, uiteraard leveren wij deze allebei.
Onze prijzen bij het vervangen van uw Citroen Berlingo voorruit zijn inclusief BTW, dus mocht u uw Citroen zakelijk rijden kunt u de BTW terugvorderen bij de Belastingdienst.

voorruit vervangen citroen
autoruit-vervangen-citroen
Autoruit vervangen van alle modellen Citroen

Wij leveren ook de voorruit van de Citroen C1 (deze komt overeen met een Aygo of 107). Ook het nieuwe model C1 hebben wij. Daarnaast leveren wij de autoruit van de Citroen C2 (groen/gecoat of met een regensensor). Ook de voorruit Citroen C3 bestaat in de standaard tint, maar de C3 wordt ook geleverd met een regensensor of een zonwerende laag. De voorruit van de C4 en de autoruit Citroen C5 wordt geleverd vanuit onze Pilkington leverancier in Duitsland. Indien u de ruit van uw Citroen voor 6 uur besteld kunnen wij hem de volgende dag al in huis hebben. Bij het type Citroen Picasso kan het zijn dat de ruit is doorloopt boven het dak.

Onze werkbus is groot genoeg om deze bij u thuis te kunnen monteren. Met name de autoruit van de Citroen C8 is een enorm grote ruit, aangezien wij deze vaak vervangen hebben wij ook hier een scherpe prijs op afgedwongen bij onze leverancier. Alle bovenstaande modellen hebben wij al dusdanig vaak vervangen dat het voor ons kinderspel is om dit weer te doen. Hierdoor geven wij levenslange garantie op als ons werk dat wij bij u uitvoeren. Wij zijn er van overtuigd dat wij de beste kwaliteit leveren die er op dit moment mogelijk is.

Daarbij hebben onze specialisten hun diploma al jarenlang waardoor zij precies weten op welke manier welk model vervangen moet worden. Bij sommige modellen wordt de ruit bijvoorbeeld makkelijk gezet, bij andere modellen moet eerst de hele motorkap open om onderdelen los te halen omdat de voorruit er anders niet uit kan. Dit wist nu nog niet Citroen voorruit vervangen hé? Laat ons weten welk model u heeft zodat wij een afspraak kunnen maken en ongeveer in kunnen schatten hoelang de vervanging bij u gaat duren.