Voorruit vervangen Heerlen

Autoruit vervangen Heerlen

Bel ons voor een vrijblijvende offerte: 06 – 58888427

Goedkoopvoorruitvervangen.nl vervangt autoruiten in Heerlen tegen de laagste prijs! Waar moet u opletten als u ons belt of via de site een offerte opvraagd?

  • Houdt het kenteken bij de hand (mocht het een buitenlandse auto zijn zorg dan dat je exact het model en jaartal weet)
  • Bekijk of de voorruit opties heeft (regensensor, verwarming, antenne, zonneband, camera etc)
  • Kijk welke dag het u goed uitkomt, het duurt 1 tot 2,5 uur, waarna de kit nog een uur moet drogen, wij vervangen de autoruit aan huis in de regio Heerlen Parkstad.

Vaak weten klanten niet welke opties een autoruit precies heeft. Als u ons benaderd kunnen wij precies zeggen welke mogelijkheden er per model zijn. De ruit op de foto hieronder heeft bijvoorbeeld een zonneband.

voorruit vervangen heerlen

Wat is belangrijk bij het vervangen van uw autoruit in Heerlen?
Mocht de ster in de voorruit kleiner zijn dan een muntstuk van 2 euro dan is de ster perfect te repareren. Onze monteurs komen bij u aan huis in Heerlen om de sterreparatie uit te voeren. De totale kosten voor een sterreparatie in uw autoruit bedragen slechts 40 euro. De harsinjectie zorgt ervoor dat de ster in uw autoruit niet groter kan worden en bovendien voelt u na afloop niks meer van de ruitschade. Wij komen in Heerlen aan huis, dus u hoeft de deur niet uit voor uw ruitschade te laten herstellen.

Door onze jarenlange ervaring worden wij erkend als beste sterhersteller in de omgeving van HEERLEN. Een sterreparatie aan de voorruit van de auto bespaard u enorm veel geld. De hars die wij erin spuiten is van ’s werelds beste kwaliteit. Wij garanderen dat na onze reparatie uw autoruit niet verder scheurt. Bel 0658888427 om een afspraak te maken zodat de monteur vaak diezelfde dag nog bij u in Heerlen, Kerkrade Landgraaf of Brunssum uw autoruit komt repareren.


Sterreparatie op locatie aan huis of waar u wenst.

AKTIEPRIJS STERREPARATIE BEDRAAGT € 40 inclusief btw.

Neem contact op voor een afspraak (06 – 58888427).

Mocht de ster in uw voorruit groter zijn dan een muntstuk, van 2 euro dan dient uw complete autoruit vervangen te worden. Wij komen in Heerlen aan huis met een nieuwe ruit en nemen uw oude autoruit mee.

Door jarenlange ervaring weten wij exact welke autoruit u nodig heeft en wij regelen alles. Bel of mail ons en kijk tegen welke lage vaste prijs wij uw autoruit vervangen in Heerlen. 

Gratis autoruit vervangen regio Heerlen

Het prachtige Zuid Limburgse landschap zorgt voor mooie beelden. Hoge heuvels en diepe dalen wisselen elkaar af. Een nadeel hiervan is dat de kans op steenslag groter is. Een barst in uw autoruit brengt normaal extra kosten met zich mee. Indien u hier niet voor verzekerd bent moet u de schade zelf betalen, indien u een autoruit verzekering bij uw auto heeft is het mogelijk de voorruit te laten vervangen op kosten van uw verzekeraar. Het kan gebeuren dat uw verzekeraar u naar een samenwerkend herstelbedrijf in Heerlen stuurt omdat u hier slechts de helft van het eigen risico hoeft te betalen bij voorruit vervangen. Wat bieden wij u als klant?

  • Geen eigen risico betalen bij voorruit vervangen in regio Heerlen
  • Topkwaliteit autoglas met maximale levenslange garantie
  • Voorruit vervangen op locatie in Heerlen
  • Volledige schade afhandelen met uw verzekeraar.

Middels dit concept onderscheiden wij ons in de autoruitschadebranche. Bij een wa extra verzekering is het mogelijk om de autoruit door ons gratis te laten vervangen, aangezien u geen eigen risico hoeft te betalen bij voorruit vervangen. Mocht u n.a.v. dit verhaal vragen hebben? Neem contact op met ons, wij beantwoorden uw vragen graag! U kunt ook het contactformulier invullen zodat wij contact met u opnemen.