Voorruit vervangen Geleen

Autoruit vervangen Geleen

Bel ons voor een vrijblijvende offerte: 06 – 58888427

Een kleine beschadiging in de voorruit kan vaak nog hersteld worden. Hiervoor wordt een harsinjectie in de ruit gespoten die de voorruit weer als een geheel maakt. In veel gevallen is het echter niet mogelijk een harsinjectie in de voorruit te spuiten en moet de voorruit echt vervangen worden door een nieuwe ruit. Dit brengt hoge kosten met zich mee, het is dan ook fijn dat Goedkoopvoorruitvervangen.nl met de klant meedenkt om deze kosten laag te houden.

Hoe doen wij dit?
Wij komen dagelijks in Limburg en dus ook in Sittard, Maastricht en Geleen om autoruiten te vervangen vervangen, daarbij berekenen wij geen voorrijkosten om een nieuwe autoruit te monteren. Hierdoor heeft u de volledige aan-huis-service zonder hiervoor te hoeven betalen. U kunt dus lekker naar het werk of gewoon bij u thuis in Sittard – Geleen blijven terwijl wij de ruit vervangen. Verder is het belangrijk om te weten dat wij bij de glasleveranciers als groot-inkoper bekend staan, waardoor wij gigantische kortingen hebben kunnen bedingen. Hier heeft u als klant profijt van. Vraag daarom wat wij voor u kunnen betekenen. Als u in Geleen woont en kosten wilt besparen kunt u er ook voor kiezen om op tijd uw autoruit te laten repareren. Wij herstellen de ster in uw voorruit bij u in Geleen voor 40 euro inclusief BTW. Een sterreparatie bespaard u veel geld.

geleen voorruit vervangen

Voorruit reparatie Geleen

Herstelkosten sterreparatie voor maar € 40,- inclusief btw.

Neem direct contact met ons, een simpele reparatie die uw voorruit weer sterk maakt.U ontvangt 10 jaar garantie op al het werk.