Voorruit vervangen Bergeijk

Voorruit vervangen Bergeijk

Wij zijn de nummer 1 om voor de juiste prijs een nieuwe voorruit in uw auto te laten plaatsen in Bergeijk. Wij komen zelf uit de regio Bergeijk en hebben sinds de hagelstorm een aantal jaar terug enorm veel autoruiten geplaatst in Bergeijk. Ook een aantal garagisten in Bergeijk maken al vele jaren gebruik van onze diensten. Doordat wij altijd de hoogste kwaliteit autoruiten plaatsen, door de aller beste monteurs, kunnen wij op alle door ons gemonteerde autoruiten 10 jaar garantie geven.

Bovendien is de wachttijd bij ons zeer kort, bij concurrenten moet u soms meer dan een week wachten tot uw autoruit beschikbaar is, wij hebben van vrijwel alle type auto’s en modellen zowel nieuwe als gebruikte autoruiten in ons grote magazijn voor u klaar staan. Wij leveren vanuit Eindhoven, dus kunnen vaak binnen no-time uw autoruit vervangen in Bergeijk.

Onze monteurs komen op locatie van uw voorkeur om de ster repareren in uw autoruit. Omgeving van Bergeijk en Eersel. U krijgt 10 jaar volledige garantie op de herstelwerkzaamheden van uw autoruit.

Voorkom erger !! Betaal niet te veel.

DE BELLER IS SNELLER | 06 – 58888427

Sterretje laten repareren in Bergeijk?

Wij zijn de beste autoruit hersteller in de omgeving Bergeijk.
Een sterretje in de voorruit kan heel vervelend zijn, vooral als deze doorscheurt in uw autoruit.

Slechts 40 euro!
Gemaakt aan huis door onze gecertificeerde monteurs. U zult het sterretje altijd een klein beetje blijven zien, maar hij zal niet meer doorscheuren.