Voorruit vervangen Nijmegen

Autoruit vervangen Nijmegen

Bel ons voor een vrijblijvende offerte: 06 – 58888427

Autoruiten zijn opgebouwd uit 3 verschillende lagen, 2 lagen glas met daartussen 1 laag plastic folie.

Tijdens het productieproces worden deze 2 glaslagen tegen elkaar samengesmolten. Hierdoor ontstaat een gelaagde autoruit.
De voorruit van de auto is een gelaagde ruit. Dit houdt in dat deze wel kan scheuren, maar niet kapot kan springen.
De zijruiten kunnen wel kapot springen, aangezien dit gehard glas is en geen gelaagd glas.
Wij vervangen autoruiten in Nijmegen van zowel gelaagde kwaliteit als geharde kwaliteit.

Woont u buiten Nijmegen, bijvoorbeeld in Oss of Venlo? Wij vervangen uw autoruit in heel Noord-Brabant en Limburg.

Twijfels of het bij uw verzekering mogelijk is om de voorruit te vervangen zonder dat u hiervoor hoeft te betalen? Neem contact met ons op. Wij checken alles aan de hand van 1 simpel telefoontje! Wij zijn blij met u als klant en zullen er alles aan doen u in de toekomst tevreden te stellen.

autoruit reparatie nijmegen

Gratis autoruit vervangen regio Nijmegen

Ruitschade is voor u als klant vervelend. Vaak brengt dit veel papierwerk en/of kosten met zich mee. Als klant bent u erbij gebaat dat uw schade zo eenvoudig mogelijk wordt afgewikkeld en dat u hiervoor minimale kosten hoeft te betalen. Bovendien is het belangrijk voor u als klant dat uw voorruit vervangen wordt met de maximale kwaliteit. Wij begrijpen u en hebben de volgende kernwaarden opgesteld, waarmee wij mensen met ruitschade in de regio Nijmegen en Arnhem een uniek aanbod doen:

  • Indien uw voorruit tegen ruitschade is verzekerd (vanaf WA+) en u woont in Nijmegen vervangen wij gratis uw voorruit, u hoeft bij ons geen eigen risico te betalen bij het vervangen van de autoruit!
  • Bij klanten waarbij wij via de verzekering de voorruit vervangen zonder dat u eigen risico hoeft te betalen in Nijmegen (of omliggende dorpen) komen wij aan huis en handelen wij de volledige schade met uw verzekeraar af!
  • Wij komen bij u op locatie om de autoruit te vervangen en geven op al het door ons geleverde montagewerk levenslange garantie. Dit is mogelijk omdat wij uitsluitend met a-merken werken en hierdoor is het gratis voorruit vervangen in Nijmegen bij ons van topkwaliteit!