Nissan voorruit vervangen

Het Japanse Nissan is ook in Nederland een grote speler op de automarkt geworden. Betaalbare betrouwbare auto’s is het kenmerk van Nissan. Het meest verkochte model in Nederland is de Nissan Micra. De Nissan Micra is standaard uitgevoerd met een zonneband bovenin de ruit. De lijst die om de ruit heenzit bij de Nissan Micra voorruit is erg kostbaar, het is echter mogelijk om deze met een goedkope universele lijst te vervangen. Hierdoor bespaart u vele euro’s!

Welke modellen Nissan vervangt Goedkoopvoorruitvervangen nog meer? Wij vervangen alle andere modellen die door Nissan geproduceerd zijn ook de voorruiten. Van veel modellen vervangen wij ook de achterruiten. Indien uw achterruit vervangen moet worden is het het makkelijkst als u even met ons belt. Wij hebben in ons magazijn een standaard voorraad van de Nisssan Almera (Tino) voorruit. Ook de Nissan Note voorruit en de Nissan Primera voorruit hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. De overige veelvoorkomende automerken van Nissan waar wij regelmatig bij klanten de montage verrichten is de Nissan Sunny, de Nissan Terrano en de Nissan Xtrail. Ons team staat de klant graag te woord indien u vragen heeft over de opties die in uw voorruit verwerkt zitten.

nissan voorruit vervangen
nissan voorruit vervangen
De voorruit van uw Nissan professioneel vervangen

Twijfel niet en neem gerust contact met ons op, dit kan op verschillende manieren: telefonisch, email of via het contactformulier op onze website. Nissan voorruiten hebben vele verschillende opties waardoor het altijd lastig is om te zien welke u optie heeft. Dat is voor ons natuurlijk geen enkele moeite! Een klein belletje en we weten precies welk model u heeft. Zo hebben sommige modellen een regensensor of een verwarming in de voorruit, en anderen hebben een hele basic-ruit waarin geen opties zitten. U krijgt bij ons altijd exact dezelfde voorruit als die u op dit moment ook in de auto heeft zitten terug.