Voorruit vervangen Sittard

Autoruit vervangen Sittard

Bel ons voor een vrijblijvende offerte: 06 – 58888427

Heeft u een barst in uw autoruit met de apk keuring in het vooruitzicht? Het is voor u belangrijk dat het betaalbaar goedkoop opgelost wordt.

Simpel en eenvoudig een nieuwe ruit laten plaatsen door www.goedkoopvoorruitvervangen.nl gaat simpel in zijn werk. Wij komen bij u thuis in Sittard en Geleen (ook omliggende gemeenten bij sittard-geleen). Het is ook mogelijk dat wij bij u op het werk komen om een nieuwe ruit in uw auto te plaatsen. U weet van te voren exact wat de kosten zijn bij
ruitreparatie als u niet verzekerd bent en ruitschade heeft. Rekenen jullie geen kosten voor het op locatie komen voor het vervangen van autoglas? Nee! Wij zijn uniek in onze marktsegment. Door de grote werkhoeveelheid die wij hebben (deze hebben wij door de scherpe prijzen en de goede service) kunnen we onze routes zo efficiënt inplannen dat we bij u in de buurt zijn. Om deze reden hoeven wij geen extra kosten te vragen om naar u toe te komen. Autoruitschade (het vervangen van uw autoruit) en woonachtig in de regio Maastricht? Twijfel niet, neem contact met ons op en wij komen uw ruitschade verhelpen.

voorruit vervangen sittard

De ster in mijn autoruit is kleiner dan een 2 euro munt?
Neem dan contact met ons op! Wij komen in Sittard bij u als klant op locatie (aan huis/werk) en repareren op een professionele manier uw voorruit. Een sterreparatie tot een grootte van 2 euro kunnen wij perfect uitvoeren voor 40 euro inclusief BTW. Uw autoruit is perfect hersteld voor 40 euro. 

Onze monteurs zijn in heel Limburg te vinden. Of u nu een breuk in uw autoruit heeft in Geleen of in Roermond? Geen probleem!

TIJDELIJKE AKTIE

Onze monteurs rijden in de omgeving Sittard en Geleen en komen bij u aan huis of op locatie om uw ster te repareren in de autoruit.

Snel en de beste kwaliteit kunnen wij waarborgen.

Kosten van sterreparatie bedraagt € 40,- inclusief btw. Inclusief 10 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden. U doet er dus verstandig aan een sterreparatie uit te laten voeren door onze monteurs. Wij zien uw telefoon met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet, DE Sterrenhersteller in de omgeving van Sittard, Geleen.

Ruitschade reparatie Sittard

Waarom een ster repareren in een autoruit?

  • Voorkom dat de ster een barst wordt
  • Bespaar veel geld
  • Uw veiligheid
  • Denk aan het mileu

Gratis autoruit vervangen regio Sittard en Geleen

Een scheur in uw autoruit betekend dat u deze moet laten vervangen. Hiertegen kunt u verzekering afsluiten bij uw autoverzekering. Deze autoruitschade verzekering zit erbij vanaf een WA-extra (dus ook bij allrisk). U kunt in dat geval de voorruit laten vervangen via de verzekering. In Sittard en Geleen zitten een aantal bedrijven waar u dit kunt laten doen. Vaak adviseert uw verzekeraar om uw voorruit te laten vervangen bij een autoglas herstel bedrijf wat bij uw verzekeraar aangesloten is omdat u in dit geval korting op uw eigen risico krijgt. In Sittard en Geleen betekend dit vaak dat u uw autoruit kunt laten vervangen en hiervoor ‘slechts’ 75,00 euro hoeft te betalen.

Er zijn echter ook bedrijven waar het mogelijk is om uw autoruit te laten vervangen zonder dat u eigen risico hoeft te betalen. Dit betekend dus dat u in Sittard en Geleen uw voorruit gratis kunt laten vervangen. Wij komen bij u thuis of op het werk om uw autoruit te vervangen en wij zullen hier voor u geen eigen risico voor berekenen. Wij checken van te voren bij uw verzekeraar of het mogelijk is de voorruit te vervangen waarbij u geen eigen risico hoeft te betalen. Indien het mogelijk is zullen wij ook de volledige schade met uw verzekeraar afhandelen. Wij vervangen dus niet alleen gratis de autoruit, wij handelen voor klanten in de regio Sittard en Geleen ook de volledige schade met uw verzekeraar af. Dankzij onze goede contacten met de verschillende glasleveranciers zijn wij in staat om enkel met de allerbeste kwaliteit autoglas te werken. Dit is dan ook de reden dat wij levenslange garantie geven op het door ons geleverde montagewerk.

Wij danken u voor uw bezoek aan onze site en staan u graag te woord als u vragen heeft over de mogelijkheid om in Sittard / Geleen de voorruit door ons te laten vervangen en hierbij geen eigen risico hoeft te betalen. Bel ons of vul het contactformulier in! Onze collega belt u graag terug om uitleg te geven.