Voorruit Dacia vervangen

Dacia is een automerk dat is begonnen in Roemenie. Dacia staat bekend om haar scherpe prijzen. Dit komt doordat Dacia veel onderdelen kan gebruiken voor vrijwel die voor vrijwel alle Dacia modellen hetzelfde zijn.

Het klinkt misschien vreemd, maar in vrijwel alle modellen van Dacia zit exact dezelfde voorruit. Uiteraard vervangt Goedkoop voorruit vervangen deze met garantie op ons werk. De meest voorkomende Dacia modellen in Nederland zijn de Dacia Logan en de Dacia Sandero. Ook de autoruit van de Dacia Duster monteren wij.

dacia voorruit vervangen
dacia voorruit vervangen
Goedkoop voorruit vervangen

Bij het monteren van de voorruit van uw Dacia wordt er altijd levenslange garantie gegeven.Dit doen wij omdat wij van ons zelf weten dat wij de beste kwaliteit leveren tegen een zeer scherpe prijs! Wist u dat wij vaak zelfs nog scherpere prijzen aanbieden voor een nieuwe ruit, die u bij de concurrenten nog niet eens kan vinden voor een tweedehandse ruit? Dit heeft allemaal te maken met de grootte van ons bedrijf, wij kopen veel modellen in een keer in en daardoor hebben wij ook een van de grootste opslagruimtes van heel Nederland!

Zo kunnen wij de klant tevreden stellen en zorgen dat de klant weer veilig de weg op kan! Dat zijn wij van goedkoop voorruit vervangen.