Voorruit vervangen Weert

Autoruit vervangen Weert

Bel ons voor een vrijblijvende offerte: 06 – 58888427

Het vervangen van een gebarsten autoruit kost veel geld. De montagetijd scheelt per model. Bij oude modellen zit de autoruit er niet in gekit. Dit scheelt enorm in de tijd die het kost om de autoruit in Weert te vervangen. Bij een voorruit die erin zit geklemd tussen de rubbers (dus geen kit) kost het ongeveer een half uur om de complete autoruit te vervangen.

Bij vrijwel alle andere modellen zit de voorruit erin gekit. Het vervangen hiervan is een moeilijke klus en het is belangrijk dat dit goed gebeurd. Meestal wordt er een trekmes gebruik of een snijdraad. Onervaren monteurs beschadigen vaak de sponning bij het verwijderen van de autoruit. Dit brengt roestvorming met zich mee. Het vervangen in weert van een autoruit die erin is gekit duurt afhankelijk per model 45 minuten tot 3 uur.

Goedkoopvoorruitvervangen.nl komt ook dagelijks op locatie in de regio’s van Eindhoven en Valkenswaard.

voorruit vervangen weert

Ik heb een ster in mijn voorruit en ik woon in Weert
Bel ons gelijk op! Wij repareren in Weert voor 40 euro inclusief BTW de ster in uw voorruit. Hiermee voorkomt u de kans op doorscheuren en dit bespaard voor u een hoop geld. Wacht niet tot uw ster een barst wordt en neem contact met ons op voor een sterreparatie op locatie in Weert. 

Gratis autoruit vervangen regio Weert

Een steen op de voorruit van uw auto kan leiden tot een klein sterretje. Ook kan het gelijk al voor een barst in de autoruit zorgen. Indien u te lang wacht om het sterretje te herstellen of er zit al een scheur in, dan moet de voorruit vervangen worden. In regio weert bieden wij het aan aan de inwoners om de autoruit te laten vervangen zonder dat de klant eigen risico hoeft te betalen. Het is dus mogelijk om door ons, indien u WA plus of allrisk verzekerd bent, gratis in weert uw autoruit te laten vervangen. 

Normaal moet u een eigen risico van 130-150 euro betalen, indien u uw autoruit laat vervangen door een bij uw verzekeraar aangesloten hersteller krijgt u hier vaak 50 procent korting op. Wij bieden het aan in Weert om de autoruit te vervangen met volledige korting op het eigen risico. Mocht u hier vragen over hebben dan beantwoorden wij deze graag. Mocht u woonachtig zijn in de regio weert en niet weten hoe uw auto is verzekerd? Wij checken dit aan de hand van uw kenteken!