Goedkoop voorruit vervangen

Goedkoopvoorruitvervangen.nl is 7 dagen per week bereikbaar via de chatfunctie op de website. Telefonisch zijn wij elke werkdag bereikbaar op 06 – 58 88 84 27. Vanaf 09:00 uur zijn wij bereikbaar om u te helpen met de schade aan uw autoruit. Wij sluiten elke werkdag om 19:00 uur. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u binnen enkele seconden de prijzen en mogelijkheden vertellen om goedkoop uw autoruit te laten vervangen door ons.

De 5 belangrijkste redenen om te kiezen voor Goedkoopvoorruitvervangen.nl:

  1. Kosten. De naam zegt het al: Goedkoopvoorruitvervangen.nl is goedkoop met het vervangen van uw voorruit. In vrijwel alle gevallen garanderen wij de laagste prijs. Doordat wij onze ruiten bij de originele leveranciers zeer groot inkopen kunnen wij deze korting aan de klant doorberekenen. U betaald bij ons dus nooit te veel voor een nieuwe autoruit. Bel 0658888427 en informeer hoe goedkoop wij uw autoruit vervangen!
  2. Snelheid. Goedkoopvoorruitvervangen.nl is in veel gevallen in staat om nog dezelfde dag uw autoruit te vervangen. Afhankelijk van de drukte kan het soms 1 of 2 werkdagen langer duren. Wij hebben een grote voorraad aan autoruiten, waardoor wij de voorruit niet hoeven te bestellen. Goedkoopvoorruitvervangen.nl snapt dat het voor u als klant vervelend is om met een beschadigde autoruit rond te rijden. Wij kunnen dus op korte termijn uw autoruit goedkoop vervangen. Hierdoor hoeft u niet onnodig lang rond te rijden met uw beschadigde voorruit.
  3. Garantie. Met 20 jaar ervaring durven wij onszelf een echte specialist op het gebied van autoruiten te noemen. Vrijwel alle autoruiten hebben wij al meerdere malen vervangen. Wij weten precies wat wel en niet vervangen hoeft te worden, denk hierbij aan rubbers en clips waar je kosten op kan besparen. Het belangrijkste is de kwaliteit die wij altijd en overal bieden. Hierdoor krijgt u bij ons 10 jaar volledig garantie op uw autoruit. Lekkages of barsten als gevolg van montagefouten nemen wij uiteraard voor onze rekening. Echter komt dit vrijwel nooit voor, aangezien wij uitsluitend met de allerbeste monteurs werken.
  4. Grootste voorraad autoruiten. Wij hebben met 20 jaar ervaring een gigantisch voorraad autoruiten opgebouwd. Wij weten precies welke modellen veel voorkomen en welke modellen weinig voorkomen. Door tijdig grootschalig autoruiten in te kopen kunnen wij op korte termijn de klanten helpen. Ook zijn wij in staat om een lagere prijs te bedingen, aangezien wij zeer groot inkopen. Deze korting berekenen wij uiteraard door aan de klanten. Bovendien zijn al onze voorruiten van perfecte kwaliteit, exact dezelfde ruiten als de originele autoruiten.
  5. Service op locatie. Goedkoopvoorruitvervangen.nl komt in Noord-Brabant en Limburg bij de klanten iedere dag op locatie om de voorruit te vervangen. In kleine delen van Gelderland en Zuid Holland komen wij ook naar de klant toe om de voorruit te monteren. Als het regent, kijken onze monteurs of er in de omgeving een overdekte locatie vindbaar is om  de voorruit te plaatsen. Mocht dit niet gaan, dan maken onze monteurs een nieuwe afspraak.

Bel 0658888427 om goedkoop uw autoruit te laten vervangen of chat met ons via onze website.
Per email zijn wij te bereiken op info@goedkoopvoorruitvervangen.nl Wij helpen u graag.

Belangrijke informatie over een apk keuring : 

Het gaat bij de APK keuring van de voorruit voornamelijk om het zicht. Aangezien tegenwoordig vrijwel alle autoruiten van gelaagd glas zijn gemaakt kan een ruit er niet ‘uitklappen’. Een scheur of meerdere scheuren heeft dus geen gevolgen voor de veiligheid van de ruit (uitzonderingen daargelaten, denk aan bijvoorbeeld een baksteen door een voorruit). Bij de APK keuring wordt onderscheidt gemaakt tussen het zichtveld (direct en indirect) en de rest.

Directe zichtveld: Boven het stuur in de auto kan je een a4tje in de breedte houden. Het veld dat dan ontstaat is het directe zichtveld. Sterren en barsten zijn toegestaan in het directe zichtveld! Hierover ontstaan vaak misverstanden, het komt zelfs voor dat een APK keurmeester een auto hierop afkeurt. Pas op het moment dat er barsten MET VERTAKKINGEN in het zichtveld zitten wordt deze afgekeurd. Let op: een enkele barst die door het zichtveld komt is geen reden om de ruit af te keuren.

Indirecte zichtveld en de rest van de autoruit: Op het moment dat je het a4tje naast het directe zichtveld houdt, krijg je het indirecte zichtveld. Hierin zijn barsten en sterren toegestaan. Zelfs barsten die vertakken zijn hier toegestaan. Een barst met vertakkingen die uitkomt in het directe zichtveld is wel een reden om de ruit af te keuren. Indien een barst met vertakkingen ergens anders in de ruit zit, mag dit nooit een reden vormen om de ruit af te keuren.
Helaas komt het nog steeds vaak voor dat APK-keurders ruiten onnodig afkeuren. Wij adviseren u dan ook de site van het RDW te raadplegen indien u hiermee problemen ondervindt.

Uw veiligheid en die van anderen is het belangrijkst! Mocht uw ruit door de APK-keuring komen maar ondervindt u zelf dat het zicht slecht is, adviseren wij u ten alle tijden de ruit te vervangen. Indien er veel steenslag of krassen in de ruit zitten zal de ruit gewoon door de APK keuring komen. Er kunnen echter wel gevaarlijke situaties ontstaan omdat uw zicht minder is. Wij adviseren hier geen enkel risico mee te nemen.